Vilkår & Betingelser

Denne side og dens referencer fortæller dig om vilkår og betingelser for levering af de produkter, der er anført på vores hjemmeside worldoftshirts.dk samt brugen af hjemmesiden. Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt, før du gør brug af vores hjemmeside eller bestiller varer fra vores hjemmeside. Ved bestilling af produkter på vores hjemmeside accepterer du disse vilkår og betingelser.

1. Information om os

1.1 worldoftshirts.dk er et site drevet af T-shirttrykkeren ApS. Vi er registreret i Danmark med hovedkontor på Kigkurren 8A, 2. 2300 København S. Vores CVR nummer er 27620396.

2. Indgåelse af kontrakt

2.1 Ved bestilling af produkter fra hjemmesiden worldoftshirts.dk vil du modtage en e-mail der bekræfter, at vi har modtaget din ordre. Dette betyder ikke, at din ordre er blevet accepteret. Din ordre udgør kun et tilbud om at købe et produkt fra os. Alle ordrer skal accepteres af T-shirttrykkeren ApS og afhænger af produktets/produkternes tilgængelighed på vores varelager. Såfremt varen er tilgængelig, vil vi bekræfte din ordre ved, at sende dig en e-mail, der bekræfter, at din ordre vil blive sendt til dig. Kontrakten vil først blive dannet, du modtager denne bekræftelse.

3. Levering

3.1 Vi vil forsøge at afsende din ordre inden 24 timer fra vi har modtaget din bestilling. Leveringstidspunkter er ikke garanteret og tidspunkt for levering skal betragtes som vejledende.

3.2 Den fulde ejendomsret over produkterne vil først overgå til dig, når vi modtager den fulde betaling i forbindelse med dit køb, herunder porto.

4. Pris og betaling

4.1 Priser for vores produkter vil være som de fremgår af hjemmesiden, med undtagelse af åbenlyse fejl.

4.2 Medmindre andet er angivet, inkluderer disse priser ikke leveringsomkostninger, som vil blive tilføjet til det samlede beløb. Priserne er inklusiv moms. Se leveringsbetingelser for yderligere information.

4.3 Priserne kan ændre sig til enhver tid, men ændringer vil ikke påvirke ordrer, hvis du allerede har modtaget en bekræftelse på din ordre.

4.4 Betaling for alle produkter sker med kredit- eller betalingskort. Vi modtager betaling med MasterCard, Maestro, Visa. Det betalingskort du anvender, skal være dit eget. Alle kredit-/betalingskort indehavere er genstand for validerings kontrol og godkendelse fra kortudstederen. Hvis udstederen af dit betalingskort nægter at tillade betalingen, vil vi ikke være ansvarlige for eventuelle forsinkelser eller manglende levering af din ordre. I tilfælde af at dit korts godkendelse og validering frafalder, forbeholder vi os ret til at annullere din ordre. Ved at indsende en ordre til os via vores hjemmeside garanterer du, at oplysningerne vedrørende betaling af din ordre er gyldige og korrekte. Når din bestilling er accepteret og behandlet af os, vil betaling ske og du har hermed givet din tilladelse til, at vi kan foretage den betalingskontrol, som vi måtte finde passende.

5. Returnering og tilbagebetaling

Dine lovmæssige rettigheder påvirkes ikke af denne klausul.

5.1 Vi tilbyder tilbagebetaling på de fleste køb, hvis varerne leveres tilbage i den stand, hvori de blev leveret inden for 14 dage efter at du har modtaget produkterne. Tilbagebetalingen tilbydes kun, hvis produkter ikke anvendes, og returneres til os i deres oprindelige tilstand som beskrevet i § 6,2.

5.2 Når du beslutter dig for at returnere varerne, uanset årsagen, må disse ikke tages i brug. Endvidere skal alle produkter håndteres med største omhu, mens de stadig er i din besiddelse. Varerne skal returneres til os intakt, ubeskadiget, i deres originale emballage og så hurtigt som muligt. Du må ikke fjerne sikkerhedshensyn eller andre mærker fra Produktet. Når du skal prøve beklædningsgenstande, skal du sikre dig at:

– håndtere produktet/produkterne med forsigtighed
- brug ikke unødvendig kraft
- bær ikke parfume / aftershave eller en deodorant, der kan efterlade et duft eller mærker på genstanden.
Vi vil ikke være i stand til at acceptere returnerede produkter, hvor der er dokumentation for, at disse instrukser ikke er blevet fulgt.

5.3 Hvis den genstand du har modtaget er defekt, eller hvis du har modtaget en forkert vare i forhold til det du har bestilt, bedes du kontakte mail@tshirttrykkeren.dk. Her angives din ordres referencenummer, dit navn og adresse, telefonnummer og produktets detaljer samt begrundelse for tilbageleveringen. Endvidere bør det nævnes om du ønsker en tilbagebetaling eller ombytning. Vi vil herefter rådgive dig om, hvordan den videre returproces skal foregå. Når vi har modtaget varen, vi vil inspicere denne og sende dig en tilbagebetaling eller en udskiftning (som ønsket) i givet fald vi bekræfter fejlen.

5.4 Særligt for lykkekasser, andenhånds sortering og udgående produkter. Vi tilbyder ikke muligheden for at returnere eller få refunderet enkelte eller flere produkter fra en lykkekasse, andenhånds sortering eller kraftigt nedsatte udgående produkter. 

6. Returservice

6.1 For at kunne behandle din returnering hurtigt bedes du sende varerne til os samt vedlægge din faktura ved varerne. Alle returneringer skal gå til nedenstående adresse:

T-shirttrykkeren ApS
, Kigkurren 8A 2.tv. 
2300 København S Att.: World Of T-shirts

6.2 Bemærk: produktets beskaffenhed er dit ansvar, indtil den når frem til os. For din egen skyld anbefaler vi, at du sender pakken ved hjælp af en leveringsservice, der forsikrer dig for værdien af varerne. Omkostningerne ved returnering af varen til os, er dit ansvar.

6.3 Når du returnere et produkt til os for en refusion:
(a), fordi du har annulleret kontrakten mellem os inden for de syv-dages fortrydelsesfrist, vil vi behandle refusionen så hurtigt som muligt og under alle omstændigheder senest 14 dage efter den dag, du har givet meddelelse af din fortrydelse. I dette tilfælde vil vi refunderer prisen for produktet helt (bortset fra udgifterne til udsendelse af varen til dig). Du vil blive ansvarlig for udgifterne til returnering af varen til os.

(b) af andre årsager, herunder defekte produkter, vil vi undersøge det/de returnerede produkter, og vi vil give dig besked om din refusion via e-mail inden for en rimelig frist. Hvis refusionen er bekræftet af os, vil vi normalt behandle tilbagebetalingen hurtigst muligt. Under alle omstændigheder behandles refusionen senest 14 dage efter dagen for modtagelse af vores e-mail. Produkter, der returneres af dig på grund af en defekt der er blevet bekræftet af os, vil blive refunderet fuldt ud, herunder en tilbagebetaling af porto for at sende varen til dig. I alle andre situationer, vil du være ansvarlig for omkostninger i forbindelse med returnering og forsendelse af varen til os.

(c) Vi vil normalt refundere penge ved hjælp af samme metode der oprindeligt blev brugt af dig til at betale for dit køb.

6.4 Alle tilbagebetalinger og ombytninger er omfattet af ovennævnte procedure, med undtagelse af 6.5.

6.5 Særligt for lykkekasser, andenhånds sortering og udgående produkter. Vi tilbyder ikke muligheden for at returnere eller få refunderet enkelte eller flere produkter fra en lykkekasse, andenhånds sortering eller kraftigt nedsatte udgående produkter.